DAGFINN LYNGBØS BARNEBAND – GUTTELUS

Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, har bokstavelig talt flere strenger å spille på og lanserer i disse dager en barneplate. Dagfinn Lyngbø og han musikalske makker Bjarte Jørgensen, som for øyeblikket er på Norgesturné med humorforestillingen «Dagfinn Lyngbø – Supersmud» har mellom slagene funnet tid til å etablere orkesteret «Dagfinn Lyngbøs Barneband», som nå altså gir ut barneplaten «Guttelus».

«Dagfinn Lyngbøs Barneband» består av:
Dagfinn Lyngbø – vokal
Bjarte Jørgensen – trommer
Kato Ådland – gitar
Kai Taule – bass

«Guttelus» er en samling originalskrevne låter fra forskjellige musikalske univers, som spenner fra hip-hop og rock til country og pop. Humoren er selvsagt også tilstede på platen. All tekst og musikk er skrevet av Lyngbø / Jørgensen.

Dagfinn Lyngbø om platen:
«- Låtene på «Guttelus» er blitt til over tid og er noe som har kommet litt av seg selv. Det er jo ofte slik at man henter inspirasjon fra hverdagen, og når en stor del av hverdagen består av henting i barnehagen, megling mellom søsken og kveldsstell, så skriver man gjerne litt om det. Låtene passer både for barn i skolealder og barnslige voksne.»

Platen er tilgjengelig digitalt på bl.a. Spotify, iTunes og Tidal.
I tillegg vil det bli mulig å kjøpe CD-platen på salgsstanden som følger «Dagfinn Lyngbø – Supersmud» på hans landsomfattende turné (fra 1. desember).

Klikk her for å høre albumet på Spotify