Siste sjanse til å få med seg «Supersmud»!

180208-Supersmud_1920x1080_terninger

Dersom du enda ikke fått med deg «Dagfinn Lyngbø – Supersmud» og har lyst til å skaffe deg billett, så begynner det virkelig å haste. Etter nærmere 300 forestillinger og ca. 160.000 solgte billetter så har turnéen endelig kommet til sin sjarmøretappe. Og ironisk nok starter sjarmøretappen på selveste kvinnedagen i Mandal (!) den 8. mars.

Deretter går det slag i slag frem til den 5. mai, hvor hele dette humor-eventyret skal avsluttes med et heidundrende TV-opptak i Folketeateret i Oslo. Den 15. mars spilles forestilling nummer 300 i Stord Kulturhus og den siste forestillingen i Folketeateret blir nummer 319 i rekken. Mange av forestillingene i vår er allerede utsolgt, men tar du kontakt med det lokale kulturhuset så kan det fortsatt være mulig å skaffe seg billetter.

Vi vil avslutningsvis få lov til å takke alle som én, som har skaffet seg billett til denne forestillingen etter premieren i Bergen og vi håper å se deg i salen i løpet av denne våren – velkommen til en supersmud kveld skal du være!

Turnéliste: http://www.dagfinnlyngbo.no/Turneliste