Siste sjanse til å få med seg «Supersmud»!

180208-Supersmud_1920x1080_terninger

Dersom du enda ikke fått med deg «Dagfinn Lyngbø – Supersmud» og har lyst til å skaffe deg billett, så begynner det virkelig å haste. Etter nærmere 300 forestillinger og ca. 160.000 solgte billetter så har turnéen endelig kommet til sin sjarmøretappe. Og ironisk nok starter sjarmøretappen på selveste kvinnedagen i Mandal (!) den 8. mars.

Deretter går det slag i slag frem til den 5. mai, hvor hele dette humor-eventyret skal avsluttes med et heidundrende TV-opptak i Folketeateret i Oslo. Den 15. mars spilles forestilling nummer 300 i Stord Kulturhus og den siste forestillingen i Folketeateret blir nummer 319 i rekken. Mange av forestillingene i vår er allerede utsolgt, men tar du kontakt med det lokale kulturhuset så kan det fortsatt være mulig å skaffe seg billetter.

Vi vil avslutningsvis få lov til å takke alle som én, som har skaffet seg billett til denne forestillingen etter premieren i Bergen og vi håper å se deg i salen i løpet av denne våren – velkommen til en supersmud kveld skal du være!

Turnéliste: http://www.dagfinnlyngbo.no/Turneliste

Neste show på turné

22. mars

Fosnavåg

Fosnavåg Konserthus
Bestill

23. mars

Åndalsnes

Rauma Kulturhus
Bestill

24. mars t.o.m 24. mars

Molde

Bjørnsonhuset
Bestill

12. april t.o.m 13. april

Lillestrøm

Lillestrøm Kultursenter
Bestill

14. april t.o.m 14. april

Gjøvik

Gjøvik Kultursenter
Bestill